marți, 25 septembrie 2012

Bilete de avion ieftine


Se pare ca in ultimii ani, avionul a devenit o necesitate pentru romanii care fie pleaca sa lucreze in strainatate, fie sa isi petreaca vacanta pe meleaguri straine. Datorita companiilor low cost, persoanele care trebuie sa se deplaseze in afara tari
, pot sa achizitioneze bilete de avion ieftine deoarece aceste companii scot unele servicii pe care celalate companii aeriene le au:

-exista decat o singura clasa de pasageri

-mancarea si bautura se vand contra cost, pe cand celalalte companii aeriene le ofera gratuity

-bagajul de cala se plateste, iar pentru bagajul de mana exista o anumita greutate si dimensiune mult mai mica decat restul companiilor

-nu exista escala intre zboruri

-exista decat un singur tip de avion cu care se efectuaza zborurile

Biletele low cost se pot achizitiona de la companiile aeriene low cost care fac reduceri substantiale de pret. Daca in caz se achiztionaza biletul de avion cu o perioada cel putin o luna inainte pretul biletului se reduce cu 50- 70 %. 
Persoanele care doresc sa  intre in posesia unui bilet de avion low cost foarte repede fara a mai cauta prin toate agentiile de turism, pot sa caute online, unde companiile aeriene vand bilete de avion mult mai ieftine decat se gasesc in aeroport sau la agentiile de turism. Pe internet se gasesc cele mai bune preturi la biletele de avion oriunde in lume, dar este si mult mai rapid si comod, decat daca se cauta bilet de avion fie la aeroport sau la agentiile de turism. Deoarece o mare parte din romani folosesc internetul destul de des, marile companii aeriene vand bilete de avion online.

Pentru aceia ce doresc sa achizitioneze un bilet de avion si nu se stie ce companies a aleaga, sau ce  bilet de avion este mai ieftin, se poate folosi un comparator de preturi prin care pretul biletului ales se compara cu restul biletelor de avion, si restul companiilor aeriene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu