luni, 27 august 2012

Statiunile litoralului romanesc


Litoralul romanesc se pare ca an de an este la mare cautare fie de romani care macarr odata pe an merg pentru relexarea la malul Marii Negre, fie de turistii straini veniti aici pentru a se relaxa, pentru distractia din cluburile de fite din statiuni, dar si pentru cazarile mult mai ieftine decat in tarile lor.
Pe malul Marii Negre se gasesc statiuni pentru fiecare persoana, fie pentru cei tineri care sunt dornici de distractie, fie pentru cei cu copii, sau pentru persoanele mai in varsta. Litoralul romanesc ofera o gama variata de statiuni:

-Statiunea Mamaia este statiunea de lux a litoralului aici gasindu-se cele mai luxoase hoteluri, restaurant cu specific din toata lumea, plaje amenajate cu baldachine si paturi, nisip fin, telecabina care traverseaza statiunea si bineinteles cluburile de fite care in fiecare seara ofera turistilor distractie pana in zori.

-Statiunea Costinesti, sau statiunea Tineritului asa cum i se spunea pe vremuri, este statiunea unde tineri aleg an de an sa isi petreaca vacanta deoarece aici se gaseste cazare pentru fiecare buzunar. In Costinesti se gaseste cel mai mare numar de tineri care vin pentru preturile mici in comparatie cu celalate statiuni, pentru cluburile care sunt fie in aer liber pe malul marii, fie acoperite.

-Statiunea Vama Veche este destinatia favorita a persoanelor care asculta rock deoarece aici se organizeaza an de an festivaluri cu muzica rock. Cei mai multi turisti aleg sa stea la cort, sau cazarea la locuitorii din zona care este foarte ieftina.

-Statiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun sunt statiuni destinate famiilor cu copii care vin aici pentru a se relaxa si odihni. Aceste statiuni ofera liniste, ofera centre de tratare a bolilor, fiind deschise pe toata perioada anului.

-Statiunile Mangalia, 2Mai, Agigea sunt statiunile preferate ale batraneilor deoarece aici este liniste, nu este aglomeratie, iar cazarea este foarte ieftina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu