luni, 27 august 2012

Statiunea Sinaia si astractiile sale


Pentru aceia ce adora muntele fie iarna, fie vara pot alege statiunea Sinaia, situata pe Valea Prahovei, fiind inconjurata de Muntii Bucegi. Cazarea in statiunea Sinaia se poate cauta online, unde se gasesc cele mai bune oferte, preturile sunt pentru fiecare perioada a anului si bineinteles se gasesc  vile, pensiuni, hoteluri pentru fiecare buget.

Sinaia este foarte des aleasa de turistii romani atat iarna cat si vara. In acest minunat loc se pot organiza drumetii in jurul statiunii, sau se poate vizita un monument istoric care a facut cunoscuta aceasta zona : Castelul Peles, care este un castel renumit atat in tara noastra cat si in afara. Acest castel a fost construit la ordinul regelui Carol I pentru a-I servi drept resedinta de vara. Este un castel incarcat de istorie el fiind locuit de-a lungul anilor de familia regala, aici gasindu-se mobilier, armuri, ceramici dupa vremea lui Carol I.Pe langa drumetiile si locurile pline de istorie din aceasta zona, Sinaia este destinatia favorita a turistilor pe timp de iarna datorita partiilor de buna calitate.  Aici se gasesc partii atat pentru cei ce incep sa schieze, cat si pentru cei ce sunt avansati. Toate acestea partii detin telescaun sau teleschi la care se poate avea  acces cu telecabina.

In statiunea montana Sinaia se gaseste o gama variata de oferte de cazari pentru fiecare buget. Proprietarii de pensiuni, vile, hoteluri, an de an isi imbunatatesc serviciile, incearcand sa ofera tot cea ce este mai bun pentru ca turistii sa se bucure de tot cea ce ofera aceasta statiune. Pentru cei ce au un buget limitat pot inchiria o parte din casele locuitorilor, iar pentru aceia ce au un buget destul de mare pot sa aleaga cazarea la  hotelurile din Sinaia pentru a se bucura de serviciile de inalta calitate pe care acestia le ofera: spa, sala de fitness, sauna, terase, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu