luni, 27 august 2012

De ce turistii romani aleg Bulgaria in loc de statiunile noastre


Bulgaria este cunoscuta printre romanii datorita ofertele all inclusive care atrag anual o mua o parte din Peninsula Balcanica si are iesire la Marea Neagra. Turistii care aleg aceasta tara pentru a-si petrece vacantele, vin aici pentru serviciile de inalta calitate siltime de turisti veniti din toate colturile Europei. Aceasta tara ocup pentru  hotelurile de lux la preturi destul de mici in comparatie cu hotelurile din tara noastra.

Hotelurile din Bulgaria vin cu oferte care mai de care mai atractive, fie ofertele all inclusive in care mancarea si bautura se consuma la discretie, fie cu plimbarile cu iahturile pe mare sau cu drumetii in jurul statiunilor.
Statiunile din Bulgaria cel mai des alese de turistii romani sunt: Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, etc. Aceste statiuni sunt pline de turisti romani veniti aici pentru a se bucura de serviciile ireprosabile pe care le ofera hotelurile din Bulgaria. Majoriatatea acestor hoteluri sunt dotate cu piscine atat in interiorul hotelului, cat si in afara, camere dotate cu tot cea ce este nou , baruri unde se servesc cockteiluri, sucuri, etc, restaurante cu mancare cu specific atat romanesc cat si bulgaresc.

In aceste statiuni de pe malul Marii Negre poate veni orice fel de persoana, mai in varsta sau tanara. Pentru cei tineri si dornici de distractie, o pot face in cluburile de pe langa plaja in care se aculta muzica atat romaneasca cat si bulgareasca, cei cu copii pot sa mearga in parcurile de distractii, iar pentru cei mai in varsta pot sa faca o plimbare in statiune, unde pot gasi tarabe cu suveniruri, restaurante, etc.

Bulgaria este aleasa de turistii romani datorita preturilor destul de mici fata de hotelurile din Romania, pentru ofertele all inclusive care ofera mancare si bautura cat cuprinde, camere dotate, piscine, spa, restaurante si baruri. Pentru a petrece o vacanta pe litoralul bulgaresc este mult mai convenabil atat la pretul destul de mic fata de cel din tara noastra, cat si a serviciilor de lux pe care hotelurile din Bulgaria le ofera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu